Rusi-Ukrainë, takim pozitiv në Paris. Arrihet një armëpushim i ri

Rusia dhe Ukraina bëjnë hapat e para drejt paqes, të përfshirë prej vitesh në një konflikt të përgjakshëm të armatosur.