Rusia bombardon banorët në Odesa, të paktën 18 viktima

Publikuar më: 1/7/2022, ora 12:17

Rusia bombardon banorët në Odesa, të paktën 18 viktima

Publikuar më: 1/7/2022, ora 12:17

Një tjetër natë tmerri në Ukrainë. në shënjestër të tërbimit rus është vënë këtë herë qyteti port i Odesës, ku raketat goditën një pallat shumëkatësh dhe një qendër rekreative. Bilanci fillestar flet për të paktën 18 viktima, mes të cilëve edhe dy fëmijë. Të mitur dhe një grua shtatzënë janë mes 30 personave të plagosur. Raketat mbi bllokun e apartamenteve në Belgordon-Dniester u lëshuan nga avionë strategjik T-22, që vinin nga Deti i Zi. Të paktën 8 vetë u nxorën të gjallë nga rrënojat.

Rusia bombardon banorët në Odesa, të paktën 18 viktima

Publikuar më: 1/7/2022, ora 12:17

Një tjetër natë tmerri në Ukrainë. në shënjestër të tërbimit rus është vënë këtë herë qyteti port i Odesës, ku raketat goditën një pallat shumëkatësh dhe një qendër rekreative. Bilanci fillestar flet për të paktën 18 viktima, mes të cilëve edhe dy fëmijë. Të mitur dhe një grua shtatzënë janë mes 30 personave të plagosur. Raketat mbi bllokun e apartamenteve në Belgordon-Dniester u lëshuan nga avionë strategjik T-22, që vinin nga Deti i Zi. Të paktën 8 vetë u nxorën të gjallë nga rrënojat.