Rusia bombardon Kievin, Ukraina synon të marrë jugun

Publikuar më: 29/7/2022, ora 11:18

Rusia bombardon Kievin, Ukraina synon të marrë jugun

Publikuar më: 29/7/2022, ora 11:18

Rusia rikthen bombardimet vdekjeprurëse në Ukrainë. Shënjestra kryesore ishte Kievi, rajon mbi të cilin ra një shi raketash. 8 persona kanë humbur jetën dhe 26 të tjerë raportohen të plagosur në dy zona të ndryshme, në qendër të rajonit kryeqytetas, në lindje dhe jug të tij. E gjithë kjo ndodhi pasi Kievi njoftoi synimet dhe planin konkret për të rimarrë kontrollin e rajonit jugor Kherson. Aty raportohen 7 viktima nga një sulm i forcave ruse në orët e fundit.

Rusia bombardon Kievin, Ukraina synon të marrë jugun

Publikuar më: 29/7/2022, ora 11:18

Rusia rikthen bombardimet vdekjeprurëse në Ukrainë. Shënjestra kryesore ishte Kievi, rajon mbi të cilin ra një shi raketash. 8 persona kanë humbur jetën dhe 26 të tjerë raportohen të plagosur në dy zona të ndryshme, në qendër të rajonit kryeqytetas, në lindje dhe jug të tij. E gjithë kjo ndodhi pasi Kievi njoftoi synimet dhe planin konkret për të rimarrë kontrollin e rajonit jugor Kherson. Aty raportohen 7 viktima nga një sulm i forcave ruse në orët e fundit.