Rusia gati të ndërtojë internetin e saj për të pushtuar botën – A2

Rusia gati të ndërtojë internetin e saj për të pushtuar botën

Interneti dhe lufta mes shteteve për rrjete komunikimi. Në studion e Dita Jonë, Gerond Taçi, ekspert për teknologjinë.

Shkarkoni aplikacionin e A2