Rusia godet anijen “amerikane”

Publikuar më: 26/7/2022, ora 10:21

Rusia godet anijen “amerikane”

Publikuar më: 26/7/2022, ora 10:21

Rusia nuk ka ndalur bombardimet, përfshirë dhe në qytete ku janë përcaktuar linjat e sigurta të lundrimit. Ushtria e Moskës këtë herë shënjestroi një anije mallrash, me pretendimin se po dërgonte furnizime me armë amerikane për në perëndim të Ukrainës.

Rusia godet anijen “amerikane”

Publikuar më: 26/7/2022, ora 10:21

Rusia nuk ka ndalur bombardimet, përfshirë dhe në qytete ku janë përcaktuar linjat e sigurta të lundrimit. Ushtria e Moskës këtë herë shënjestroi një anije mallrash, me pretendimin se po dërgonte furnizime me armë amerikane për në perëndim të Ukrainës.