Rusia hidhet në sulm, Zelensky: Po kërkojnë të shkatërrojnë Donbasin

Publikuar më: 25/5/2022, ora 12:29

Rusia hidhet në sulm, Zelensky: Po kërkojnë të shkatërrojnë Donbasin

Publikuar më: 25/5/2022, ora 12:29

Dy rajone të Ukrainës, Zaporizhia dhe Dnipro Petrovsk, u zgjuan mes zhurmës së bombave ruse, të cilat shkaktuan viktima, të plagosur dhe godina të shkatërruara. Ushtria e Putinit është hedhur në sulm në Donbas, ndërsa presidenti ukrainas, Zelenski e akuzon se po tenton të shkatërrojë të gjithë rajonin.

Rusia hidhet në sulm, Zelensky: Po kërkojnë të shkatërrojnë Donbasin

Publikuar më: 25/5/2022, ora 12:29

Dy rajone të Ukrainës, Zaporizhia dhe Dnipro Petrovsk, u zgjuan mes zhurmës së bombave ruse, të cilat shkaktuan viktima, të plagosur dhe godina të shkatërruara. Ushtria e Putinit është hedhur në sulm në Donbas, ndërsa presidenti ukrainas, Zelenski e akuzon se po tenton të shkatërrojë të gjithë rajonin.