Rusia kritikon Shqipërinë në OKB

Publikuar më: 8/9/2022, ora 10:54

Rusia kritikon Shqipërinë në OKB

Publikuar më: 8/9/2022, ora 10:54

Shtetet e Bashkuara të Amerikës akuzuan Rusinë për krime lufte dhe deportimin me forcë të 1,6 milionë ukrainasve, në një seancë të Këshillit të Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, të thirrur bashkë me Shqipërinë. I dërguari i Moskës u përgjigj duke thënë se ky është një nivel i ri i propagandës së Perëndimit, për të mundësuar vazhdimin e luftës deri në ukrainasin e fundit.

Rusia kritikon Shqipërinë në OKB

Publikuar më: 8/9/2022, ora 10:54

Shtetet e Bashkuara të Amerikës akuzuan Rusinë për krime lufte dhe deportimin me forcë të 1,6 milionë ukrainasve, në një seancë të Këshillit të Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, të thirrur bashkë me Shqipërinë. I dërguari i Moskës u përgjigj duke thënë se ky është një nivel i ri i propagandës së Perëndimit, për të mundësuar vazhdimin e luftës deri në ukrainasin e fundit.