Rusia lëshon mbi 80 raketa në Ukrainë, të paktën 9 viktima, bota në alarm për centralin e Zaporzhias

Publikuar më: 9/3/2023, ora 16:15

Rusia lëshon mbi 80 raketa në Ukrainë, të paktën 9 viktima, bota në alarm për centralin e Zaporzhias

Publikuar më: 9/3/2023, ora 16:15

Rusia ndërmori një valë masive sulmesh raketore rreth Ukrainës, duke goditur infrastrukturën kritike dhe godina banimi. Të paktën 9 persona u vranë dhe gjysma e Kievit mbeti pa energji. Agjencia ndërkombëtare për energjinë bërthamore i ra kambanave të alarmit, pas ndërprerjes së elektricitetit në centralin bërthamor të Zaporizhias.

Rusia lëshon mbi 80 raketa në Ukrainë, të paktën 9 viktima, bota në alarm për centralin e Zaporzhias

Publikuar më: 9/3/2023, ora 16:15

Rusia ndërmori një valë masive sulmesh raketore rreth Ukrainës, duke goditur infrastrukturën kritike dhe godina banimi. Të paktën 9 persona u vranë dhe gjysma e Kievit mbeti pa energji. Agjencia ndërkombëtare për energjinë bërthamore i ra kambanave të alarmit, pas ndërprerjes së elektricitetit në centralin bërthamor të Zaporizhias.