Rusia lëshon “shi” bombash në mbarë Ukrainën, goditet Kievi, vdes i porsalinduri në Zaporizhzhia

Publikuar më: 23/11/2022, ora 15:21

Rusia lëshon “shi” bombash në mbarë Ukrainën, goditet Kievi, vdes i porsalinduri në Zaporizhzhia

Publikuar më: 23/11/2022, ora 15:21

Rusia ka lëshuar një breshëri bombardimesh në mbarë Ukrainën, përfshirë kryeqytetin Kiev, pasi Parlamenti Europian e shpalli atë shtet që sponsorizon terrorizmin. Një prej raketave përfundoi dhe në një maternitet në Zaporizhia, ku i mori jetën një të porsalinduri.

Rusia lëshon “shi” bombash në mbarë Ukrainën, goditet Kievi, vdes i porsalinduri në Zaporizhzhia

Publikuar më: 23/11/2022, ora 15:21

Rusia ka lëshuar një breshëri bombardimesh në mbarë Ukrainën, përfshirë kryeqytetin Kiev, pasi Parlamenti Europian e shpalli atë shtet që sponsorizon terrorizmin. Një prej raketave përfundoi dhe në një maternitet në Zaporizhia, ku i mori jetën një të porsalinduri.