Rusia në revolta pas deklaratës së Putin, dhunë dhe mbi 1 mijë të arrestuar

Publikuar më: 22/9/2022, ora 10:10

Rusia në revolta pas deklaratës së Putin, dhunë dhe mbi 1 mijë të arrestuar

Publikuar më: 22/9/2022, ora 10:10

Mbi 1300 të arrestuar nga protesta e mbrëmshme në Moskë, pasi mijëra vetë dolën në rrugë, kundër vendimit të Putinit për të dërguar trupa shtesë në Ukrainë. Producentja e lajmeve ndërkombëtare Rosalba Bejdo sjell më shumë detaje.

Rusia në revolta pas deklaratës së Putin, dhunë dhe mbi 1 mijë të arrestuar

Publikuar më: 22/9/2022, ora 10:10

Mbi 1300 të arrestuar nga protesta e mbrëmshme në Moskë, pasi mijëra vetë dolën në rrugë, kundër vendimit të Putinit për të dërguar trupa shtesë në Ukrainë. Producentja e lajmeve ndërkombëtare Rosalba Bejdo sjell më shumë detaje.