Rusia rishikon shifrat. Në Moskë, dy herë më shumë viktima nga Covid-19

Viktimat e Covid-19 në Moskë janë më shumë se dyfishi i shifrës zyrtare. Departamenti shëndetësor i kryeqytetit rus rishikoi bilancin, duke thënë se jetët e humbura gjatë muajit prill janë mbi 1500 dhe jo 639 sa pretendohej.