Rüştü Reçber: E kemi provuar edhe ne dhimbjen e tërmetit, solidarizohemi me vëllezërit shqiptarë

Përpara se të luhet në fushën e stadiumit të ri kombëtar, legjendat e futbollit vizituan Thumanën dhe Bupqin, dy nga zonat më të prekura nga tërmeti i 26 nëntorit.