Sa armatim i ka mbetur Rusisë dhe Ukrainës?

Publikuar më: 15/9/2023, ora 14:35

Sa armatim i ka mbetur Rusisë dhe Ukrainës?

Publikuar më: 15/9/2023, ora 14:35

Producenti i A2 CNN, Eno Luarasi, sjell më shumë detaje për arsenalin që kanë gjendje Rusia dhe Ukraina.

Sa armatim i ka mbetur Rusisë dhe Ukrainës?

Publikuar më: 15/9/2023, ora 14:35

Producenti i A2 CNN, Eno Luarasi, sjell më shumë detaje për arsenalin që kanë gjendje Rusia dhe Ukraina.