Sa dhe si duhet të përfshihet diaspora në jetën e kombit?

Vota e diasporës doli edhe një herë jashtë agjendës dhe marrëveshjeve të partive. Florian Haçkaj, i “Diasporës për Shqipërinë e lirë” dhe pedagogu Medlir Mema, dy përfaqësues aktivë të diasporës shqiptare, tregojnë pritshmëritë dhe zhgënjimin e tyre përballë kësaj mospërfillje të politikës shqiptare.