Sa e aftë është administrata të përballojë procesin e integrimit?

Publikuar më: 22/7/2022, ora 21:32

Sa e aftë është administrata të përballojë procesin e integrimit?

Publikuar më: 22/7/2022, ora 21:32

Odeta Barbullushi, këshilltare e Kryeministrit dhe koordinatore kombëtare për zonën ekonomike rajonale, në “Intervistë me Merita Haklaj” foli për hapjen e negociatave dhe punën që e pret tashmë vendin drejt anëtarësimit në BE.

Sa e aftë është administrata të përballojë procesin e integrimit?

Publikuar më: 22/7/2022, ora 21:32

Odeta Barbullushi, këshilltare e Kryeministrit dhe koordinatore kombëtare për zonën ekonomike rajonale, në “Intervistë me Merita Haklaj” foli për hapjen e negociatave dhe punën që e pret tashmë vendin drejt anëtarësimit në BE.