Sa e zgjidhi krizën në PD përjashtimi i Berishës?

Publikuar më: 13/1/2022, ora 15:08

Sa e zgjidhi krizën në PD përjashtimi i Berishës?

Publikuar më: 13/1/2022, ora 15:08

Gazmend Koduzi, një nga anëtarët e kryesisë së PD, që ka votuar për shkarkimin e Sali Berishës dhe anëtarëve të tjerë të PD, tregon në Ditarin e A2 CNN atë që pritet të ndodhë në PD, pas vendimeve të kryesisë për përjashtimin e Sali Berishës dhe disa deputetëve e anëtarëve të tjerë.

Sa e zgjidhi krizën në PD përjashtimi i Berishës?

Publikuar më: 13/1/2022, ora 15:08

Gazmend Koduzi, një nga anëtarët e kryesisë së PD, që ka votuar për shkarkimin e Sali Berishës dhe anëtarëve të tjerë të PD, tregon në Ditarin e A2 CNN atë që pritet të ndodhë në PD, pas vendimeve të kryesisë për përjashtimin e Sali Berishës dhe disa deputetëve e anëtarëve të tjerë.