Sa fëmijë janë infektuar nga koronavirusi në Shqipëri? Shefja e Infektivit të Pediatrisë zbulon shifrën për A2

Gjeorxhina Kuli, shefe e Infektivit të Pediatrisë dhe njëkohësisht anëtare e Komitetit Teknik kundër Covid-19, ka zbuluar për “Ditari” në A2 numrin e fëmijëve të prekur nga koronavirusi në vendin tonë.