Sa janë dhe si jetojnë shqiptarët në Kroaci?

Publikuar më: 23/9/2022, ora 12:55

Sa janë dhe si jetojnë shqiptarët në Kroaci?

Publikuar më: 23/9/2022, ora 12:55

Rreth 5000 shqiptarë që punojnë në Kroaci do të përfitojnë nga marrëveshje e njohjes reciproke e pensioneve. Deputetja shqiptare në Kuvendin e Kroacisë, Ermina Lekaj, thotë se pavarësisht largimeve drejt vendeve të tjera të BE-së në vitet e fundit, shqiptarët në shtetin kroat jetojnë mirë. “Jemi një komunitet me të vërtetë punëtor”, tha Lekaj në Ditarin e A2 CNN.

Sa janë dhe si jetojnë shqiptarët në Kroaci?

Publikuar më: 23/9/2022, ora 12:55

Rreth 5000 shqiptarë që punojnë në Kroaci do të përfitojnë nga marrëveshje e njohjes reciproke e pensioneve. Deputetja shqiptare në Kuvendin e Kroacisë, Ermina Lekaj, thotë se pavarësisht largimeve drejt vendeve të tjera të BE-së në vitet e fundit, shqiptarët në shtetin kroat jetojnë mirë. “Jemi një komunitet me të vërtetë punëtor”, tha Lekaj në Ditarin e A2 CNN.