Sa kushton arsimimi në Shqipëri? – A2

Sa kushton arsimimi në Shqipëri?

Të arsimohesh në Shqipëri kushton. Kjo për shkak edhe të të ardhurave të pakta që kanë familjet shqiptare. Kostot janë më të larta veçanërisht për studimet master dhe në universitetet private.

Statistikat e fundit zyrtare për numrin e të arsimuarve në Shqipëri janë ato të vitit 2017. Sipas të dhënave të Institutit të Statistikave, në këtë vit, janë diplomuar në arsimin e lartë 35.173 studentë ose 11 më shumë se një vit më parë. Më shumë se gjysma e të diplomuarve kanë mbaruar vetëm studimet Bachelor.

Shkarkoni aplikacionin e A2