Sa kushton dita e parë e shkollës?

Publikuar më: 11/9/2023, ora 08:36

Sa kushton dita e parë e shkollës?

Publikuar më: 11/9/2023, ora 08:36

Këtë 11 shtator fëmijët janë rikthyer në shkollë, dhe për prindërit ka pasur një ‘dhimbje koke’ sa i përket blerjeve të sendeve të nevojshme arsimore për fëmijët. Por deri në sa shpenzohet për ditën e parë të shkollës, na e tregon kolegu Armend Pire nëpërmjet këtij materiali.

Sa kushton dita e parë e shkollës?

Publikuar më: 11/9/2023, ora 08:36

Këtë 11 shtator fëmijët janë rikthyer në shkollë, dhe për prindërit ka pasur një ‘dhimbje koke’ sa i përket blerjeve të sendeve të nevojshme arsimore për fëmijët. Por deri në sa shpenzohet për ditën e parë të shkollës, na e tregon kolegu Armend Pire nëpërmjet këtij materiali.