Sa kushton një ish-deputet? – A2

Sa kushton një ish-deputet?

Në 21 shkurt deputetët e opozitës dorëzuan mandatet. Në pothuajse një muaj, ata kanë dalë në protesta te Parlamenti dhe te Kryeministria. Një pjesë prej tyre hynë në politikë për herë të parë një 2017-n, ndoshta pa pasur më parë një profesion tjetër. Të tjerët braktisën profesionin e vjetër për sallën e Parlamentit. Tashmë që nuk janë më deputetë, pyetja që shtrohet është si i sigurojnë të ardhurat, a kanë menduar të gjejnë punë?