“Sa më e dobët Serbia, aq më e ashpër”, Kurti: Erdogan në Serbi jo për Kosovën, por për Bosnjën

Publikuar më: 8/9/2022, ora 16:39

“Sa më e dobët Serbia, aq më e ashpër”, Kurti: Erdogan në Serbi jo për Kosovën, por për Bosnjën

Publikuar më: 8/9/2022, ora 16:39

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, kritikoi vendimin e qeverisë së Serbisë për të intonuar himnin serb në fillim të vitit të ri akademik në të gjitha shkollat e vendit, duke thënë se “sa më e dobët të jetë shteti serb, aq më i ashpër bëhet”. Gjithashtu komentoi dhe vizitën e presidentit të Turqisë, Rexhep Taip Erdoan, në Serbi.

“Sa më e dobët Serbia, aq më e ashpër”, Kurti: Erdogan në Serbi jo për Kosovën, por për Bosnjën

Publikuar më: 8/9/2022, ora 16:39

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, kritikoi vendimin e qeverisë së Serbisë për të intonuar himnin serb në fillim të vitit të ri akademik në të gjitha shkollat e vendit, duke thënë se “sa më e dobët të jetë shteti serb, aq më i ashpër bëhet”. Gjithashtu komentoi dhe vizitën e presidentit të Turqisë, Rexhep Taip Erdoan, në Serbi.