Sa reflektoi qeveria për buxhetin dhe paketën fiskale?

Publikuar më: 25/11/2021, ora 13:52

Sa reflektoi qeveria për buxhetin dhe paketën fiskale?

Publikuar më: 25/11/2021, ora 13:52

Ekspertja e ekonomisë, Zana Guxholli, ishte e ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN.