Sa rrezikon ekonomia shqiptare nga koronavirusi?

Si do të ndikojë “karantina” në ekonominë shqiptare? Të ftuar në A2 Business: Artan Gjergji, drejtor i bursës ALSE dhe Gjergj Buxhuku, administrator i Konfindustrias.