Sa shërbejnë satelitët për motin dhe klimën?

Publikuar më: 30/9/2022, ora 09:41

Sa shërbejnë satelitët për motin dhe klimën?

Publikuar më: 30/9/2022, ora 09:41

Meteorologia Tanja Porja jep detaje mbi funksionimin e satelitëve civilë dhe fushat ku operojnë.