Sa vështirë të bësh biznes! Ekspertët listojnë problematikat në Shqipëri – A2

Sa vështirë të bësh biznes! Ekspertët listojnë problematikat në Shqipëri

Biznesi vë në lëvizje ekonominë, hap vende pune, investon dhe paguan taksa. Si është gjendja e kompanive sot në Shqipëri, teksa qeveria pretendon për rritje ekonomike 4%?

Shkarkoni aplikacionin e A2