Saktësimi i Shtëpisë së Bardhë: Marrëveshja është vetëm Kosovë-Serbi, SHBA jo pjesë e saj

Marrëveshja e nënshkruar në Zyrën Ovale të Shtëpisë së Bardhë është vetëm mes Kosovës dhe Serbisë, Amerika nuk është pjesë e saj. Qartësimi erdhi nga Richard Grenell, i emëruar i posaçëm i presidentit amerikan, Donald Trump për dialogun mes dy vendeve.