Sali Berisha në A2: Shqipëria po shkon drejt përjashtimit përfundimtar nga procesi i negociatave me BE

Ish-kryeministri Sali Berisha, teksa foli në A2 për integrimin e Shqipërisë në BE dhe skepticizmin e Holandës në këtë proces, u shpreh se vendi po shkon drejt përjashtimit përfundimtar nga procesi i negociatave me BE.