Salianji dhe Boçi kundër, Alibeaj insiston, pas dështimit me grupin tenton me kryesinë e vogël

Publikuar më: 6/5/2022, ora 17:44

Salianji dhe Boçi kundër, Alibeaj insiston, pas dështimit me grupin tenton me kryesinë e vogël

Publikuar më: 6/5/2022, ora 17:44

Enkelejd Alibeaj ka thirrur mëngjesin e së premtes kryesinë e grupit të Partisë Demokratike, në përfundim të së cilës u deklarua se janë marrë 2 vendime. Por, mbledhja u konsiderua si nul nga dy nënkryetarët e grupit, Ervin Salianji dhe Luçiano Boçi, të cilët e cilësuan atë si tentative për të ndjekur agjendat personale.

Salianji dhe Boçi kundër, Alibeaj insiston, pas dështimit me grupin tenton me kryesinë e vogël

Publikuar më: 6/5/2022, ora 17:44

Enkelejd Alibeaj ka thirrur mëngjesin e së premtes kryesinë e grupit të Partisë Demokratike, në përfundim të së cilës u deklarua se janë marrë 2 vendime. Por, mbledhja u konsiderua si nul nga dy nënkryetarët e grupit, Ervin Salianji dhe Luçiano Boçi, të cilët e cilësuan atë si tentative për të ndjekur agjendat personale.