“Samba dhe Tango”, nis kapitulli i ri për Kombëtaren e Shqipërisë

Publikuar më: 9/1/2023, ora 15:10

“Samba dhe Tango”, nis kapitulli i ri për Kombëtaren e Shqipërisë

Publikuar më: 9/1/2023, ora 15:10

Gazetari Erald Kodhelaj sjell detaje nga prezantimi i trajnerit të ri të Kombëtares Silvinho dhe ndihmësi i tij, Zabaleta.