Samit dhe protestë, BE për A2 CNN: Të garantohet siguria duke respektuar liritë e ligjshme të qytetarëve

Publikuar më: 24/11/2022, ora 19:13

Samit dhe protestë, BE për A2 CNN: Të garantohet siguria duke respektuar liritë e ligjshme të qytetarëve

Publikuar më: 24/11/2022, ora 19:13

Bashkimi Europian e konsideron protestën e thirrur nga opozita në 6 dhjetor si një ushtrim i lirive të ligjshme të qytetarëve, që duhet të respektohet nga autoritetet pavarësisht se në të njëjtën ditë zhvillohet në Tiranë samiti BE-Ballkani Perëndimor.

Samit dhe protestë, BE për A2 CNN: Të garantohet siguria duke respektuar liritë e ligjshme të qytetarëve

Publikuar më: 24/11/2022, ora 19:13

Bashkimi Europian e konsideron protestën e thirrur nga opozita në 6 dhjetor si një ushtrim i lirive të ligjshme të qytetarëve, që duhet të respektohet nga autoritetet pavarësisht se në të njëjtën ditë zhvillohet në Tiranë samiti BE-Ballkani Perëndimor.