“Samit që prodhon serbomadhi dhe rusofili”, Berisha komenton takimin e radhës së “Ballkanit të Hapur”

Publikuar më: 7/6/2022, ora 17:30

“Samit që prodhon serbomadhi dhe rusofili”, Berisha komenton takimin e radhës së “Ballkanit të Hapur”

Publikuar më: 7/6/2022, ora 17:30

Sali Berisha deklaroi për mediat se Samiti i Ohrit, që do të mbahet nesër në kuadër të Ballkanit të hapur, është “një aleancë e cila synon vendosjen e hegjemonisë serbe dhe influencës ruse në rajon”.

“Samit që prodhon serbomadhi dhe rusofili”, Berisha komenton takimin e radhës së “Ballkanit të Hapur”

Publikuar më: 7/6/2022, ora 17:30

Sali Berisha deklaroi për mediat se Samiti i Ohrit, që do të mbahet nesër në kuadër të Ballkanit të hapur, është “një aleancë e cila synon vendosjen e hegjemonisë serbe dhe influencës ruse në rajon”.