Samiti BE-Ballkani Perëndimor, 16 nivele sigurie në kryeqytet

Publikuar më: 5/12/2022, ora 10:14

Samiti BE-Ballkani Perëndimor, 16 nivele sigurie në kryeqytet

Publikuar më: 5/12/2022, ora 10:14

Gazetarët Jul Kasapi dhe Fjorela Beleshi japin detaje mbi organizimin dhe masat e ndërmarra për samitin e rëndësishëm që do të mbledhë liderët europianë në Tiranë, dhe organizimin e protestës së opozitës po në atë ditë.

Samiti BE-Ballkani Perëndimor, 16 nivele sigurie në kryeqytet

Publikuar më: 5/12/2022, ora 10:14

Gazetarët Jul Kasapi dhe Fjorela Beleshi japin detaje mbi organizimin dhe masat e ndërmarra për samitin e rëndësishëm që do të mbledhë liderët europianë në Tiranë, dhe organizimin e protestës së opozitës po në atë ditë.