Samiti i Ballkanit Perëndimor dhe e ardhmja e BE

Merita Haklaj, producente e A2 CNN, në “Dita Jonë” flet për samitin e Ballkanit Perëndimor të mbajtur në Poloni nga ku i ndiqi nga afër zhvillimet, si dhe për situatën politike në vend.

Shkarkoni aplikacionin e A2