Samiti i Ballkanit Perëndimor, Shqipëria më pak fonde nga Bashkimi Evropian

Gazetari i A2, Angelo Haruni, analizon impaktin ekonomik dhe përfitimet e vendit tonë nga procesi i Berlinit.