Samiti i Bashkimit Europian dhe protesta, festë dhe grushte

Publikuar më: 6/12/2022, ora 20:26

Samiti i Bashkimit Europian dhe protesta, festë dhe grushte

Publikuar më: 6/12/2022, ora 20:26

Analisti Ilir Kalemaj komentoi në Ditarin e orës 19:00 në A2 CNN zhvillimet e së martës me Samitin e Bashkimit Europian me Ballkanin Perëndimor dhe protestën e opozitës.

Samiti i Bashkimit Europian dhe protesta, festë dhe grushte

Publikuar më: 6/12/2022, ora 20:26

Analisti Ilir Kalemaj komentoi në Ditarin e orës 19:00 në A2 CNN zhvillimet e së martës me Samitin e Bashkimit Europian me Ballkanin Perëndimor dhe protestën e opozitës.