Samiti i Berlinit, kriza në Venezuelë dhe Leonardo Da Vinci, bota në një javë – A2

Samiti i Berlinit, kriza në Venezuelë dhe Leonardo Da Vinci, bota në një javë

Në Dita Jonë, Rosalba Bejdo, producente e A2 CNN.

Shkarkoni aplikacionin e A2