Samiti i Diasporës, Majko: Rezultate konkrete, shpenzimet jo të fryra – A2

Samiti i Diasporës, Majko: Rezultate konkrete, shpenzimet jo të fryra

Samitin e dytë të diasporës, ministri i shtetit Pandeli Majko, e cilëson një provë për qeverinë dhe punën e bërë deri më tani. Ndryshe nga aktiviteti i parë i cili kishte karakter simbolik, samiti i dytë pritet të prodhojë rezultate konkrete.