Samiti i G20 për Afganistanin: Miliona dollarë ndihma për shmangien e krizës humanitare

Liderët e G20-s zotohen të shmangin një krizë ekonomike dhe humanitarë në Afganistan. Në samitin e jashtëzakonshëm, BE-ja premtoi 1 miliard euro ndihma, ndërsa kancelarja Merkel tha se nuk mund të lejonin zhytjen e vendit në kaos.