Samiti i G7, liderët botërorë kërkojnë aleancë kundër Putinit dhe… Pekinit

Publikuar më: 27/6/2022, ora 14:53

Samiti i G7, liderët botërorë kërkojnë aleancë kundër Putinit dhe… Pekinit

Publikuar më: 27/6/2022, ora 14:53

Liderët e 7 vendeve me ekonominë më të zhvilluar të botës, janë mbledhur në Gjermani, në samitin e radhës të G7, ku në fokus natyrisht është lufta në Ukrainë. Ndërkohë të martën, në Madrid nis Samiti i NATO-s, ku gjithashtu vëmendja kryesore do t’i kushtohet asaj që po ndodh në Ukrainë. Detajet i jep gazetari i lajmeve ndërkombëtare, Xhevahir Qardaku.

Samiti i G7, liderët botërorë kërkojnë aleancë kundër Putinit dhe… Pekinit

Publikuar më: 27/6/2022, ora 14:53

Liderët e 7 vendeve me ekonominë më të zhvilluar të botës, janë mbledhur në Gjermani, në samitin e radhës të G7, ku në fokus natyrisht është lufta në Ukrainë. Ndërkohë të martën, në Madrid nis Samiti i NATO-s, ku gjithashtu vëmendja kryesore do t’i kushtohet asaj që po ndodh në Ukrainë. Detajet i jep gazetari i lajmeve ndërkombëtare, Xhevahir Qardaku.