Samiti i G7, Melania Trump spikat ndër zonjat e para

Ndërsa bashkëshortët e tyre diskutonin mes debatesh dhe tensionesh në 3 ditët e samitit të G7-s në Biarritz të Francës, zonjat e tyre e shfrytëzuan fundjavën për dreka, kokteile e shëtitje, organizuar enkas për to.