Samiti i G7 në Londër, pandemia, Rusia dhe Kina në fokus të bisedimeve

Ministrat e Jashtëm të vendeve të G7-tës takohen fizikisht për herë të parë në më shumë se 2 vite të martën, për të diskutuar mbi kërcënimet globale, si pandemia dhe regjimet autoritare.