Samiti i klimës, mbi 100 shtete zotohen të ulin emetimet e metanit

Publikuar më: 2/11/2021, ora 20:34

Samiti i klimës, mbi 100 shtete zotohen të ulin emetimet e metanit

Publikuar më: 2/11/2021, ora 20:34

Lufta për të ngadalësuar ndryshime klimatike mori një shtysë të madhe nga shumë vende të botës në samitin e Skocisë. Presidenti amerikan, Joe Biden, dhe shefja e Komisionit Europian, Ursula Von Der Leyen, njoftuan një zotim të 100 vendeve për uljen e emetimeve të metanit me 30 për qind deri në vitin 2030.

Samiti i klimës, mbi 100 shtete zotohen të ulin emetimet e metanit

Publikuar më: 2/11/2021, ora 20:34

Lufta për të ngadalësuar ndryshime klimatike mori një shtysë të madhe nga shumë vende të botës në samitin e Skocisë. Presidenti amerikan, Joe Biden, dhe shefja e Komisionit Europian, Ursula Von Der Leyen, njoftuan një zotim të 100 vendeve për uljen e emetimeve të metanit me 30 për qind deri në vitin 2030.