Samiti i klimës në Glasgou, Biden kritikon Kinën dhe Rusinë për mospjesëmarrjen

Publikuar më: 3/11/2021, ora 12:36

Samiti i klimës në Glasgou, Biden kritikon Kinën dhe Rusinë për mospjesëmarrjen

Publikuar më: 3/11/2021, ora 12:36

Presidenti amerikan, Joe Biden, kritikoi liderët kinezë dhe rusë për mungesën në samitin e klimës, Cop26. Në një fjalim mbrëmjen e së martës para se të largohej nga Glasgou, kreu i Shtëpisë së Bardhë tha se ndryshimet klimatike ishin një problem i madh, por Kina kishte dështuar të tregonte lidership.

Samiti i klimës në Glasgou, Biden kritikon Kinën dhe Rusinë për mospjesëmarrjen

Publikuar më: 3/11/2021, ora 12:36

Presidenti amerikan, Joe Biden, kritikoi liderët kinezë dhe rusë për mungesën në samitin e klimës, Cop26. Në një fjalim mbrëmjen e së martës para se të largohej nga Glasgou, kreu i Shtëpisë së Bardhë tha se ndryshimet klimatike ishin një problem i madh, por Kina kishte dështuar të tregonte lidership.