Samiti i NATO në Madrid, Aleanca adreson sfidat pas luftës në Ukrainë

Publikuar më: 28/6/2022, ora 13:37

Samiti i NATO në Madrid, Aleanca adreson sfidat pas luftës në Ukrainë

Publikuar më: 28/6/2022, ora 13:37

Liderët e NATO-s mblidhen të martën në Madrid, në atë që konsiderohet si një prej samiteve më të rëndësishme të aleancës ushtarake perëndimore në vitet e fundit, pas luftës së paprovokuar të Rusisë në Ukrainë. Shtetet anëtare pritet të dakordësohen për përforcim të mbrojtjes kolektive dhe rritje të pranisë ushtarake në kahun lindor.

Samiti i NATO në Madrid, Aleanca adreson sfidat pas luftës në Ukrainë

Publikuar më: 28/6/2022, ora 13:37

Liderët e NATO-s mblidhen të martën në Madrid, në atë që konsiderohet si një prej samiteve më të rëndësishme të aleancës ushtarake perëndimore në vitet e fundit, pas luftës së paprovokuar të Rusisë në Ukrainë. Shtetet anëtare pritet të dakordësohen për përforcim të mbrojtjes kolektive dhe rritje të pranisë ushtarake në kahun lindor.