Samiti i NATO në Madrid, Biden: SHBA do të shtojë praninë ushtarake në Europë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 15:54

Samiti i NATO në Madrid, Biden: SHBA do të shtojë praninë ushtarake në Europë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 15:54

Presidenti Joe Biden njoftoi planet për shtim të pranisë ushtarake amerikan në Europë, si kundërpërgjigje e luftës ruse në Ukrainë. Duke folur në samitin e NATO-s në Madrid, ai tha se do të kujdeseshin për t’iu përgjigjur kërcënimeve nga të gjitha drejtimet, në tokë, ajër dhe det.

Samiti i NATO në Madrid, Biden: SHBA do të shtojë praninë ushtarake në Europë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 15:54

Presidenti Joe Biden njoftoi planet për shtim të pranisë ushtarake amerikan në Europë, si kundërpërgjigje e luftës ruse në Ukrainë. Duke folur në samitin e NATO-s në Madrid, ai tha se do të kujdeseshin për t’iu përgjigjur kërcënimeve nga të gjitha drejtimet, në tokë, ajër dhe det.