Samiti i NATO në Madrid, Turqia vendi i vetëm që diskuton me Rusinë

Publikuar më: 30/6/2022, ora 09:02

Samiti i NATO në Madrid, Turqia vendi i vetëm që diskuton me Rusinë

Publikuar më: 30/6/2022, ora 09:02

Gazetari i TRT World Abdyl-Vehab Ejupi bën një përmbledhje të rezultateve të arritura në samitin e NATO ku Turqia i hapi rrugën e anëtarësimit Finlandës dhe Suedisë.

Samiti i NATO në Madrid, Turqia vendi i vetëm që diskuton me Rusinë

Publikuar më: 30/6/2022, ora 09:02

Gazetari i TRT World Abdyl-Vehab Ejupi bën një përmbledhje të rezultateve të arritura në samitin e NATO ku Turqia i hapi rrugën e anëtarësimit Finlandës dhe Suedisë.