Samiti i udhëheqësve të Ballkanit, Shengeni rajonal dhe “asociacioni” i komunave serbe

Gazetari Tomorr Avdia i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 për të bërë një analizë pas samitit të liderëve të Ballkanit Perëndimor që u mbajt një ditë më parë në Tiranë.