Samiti i Zagrebit, Kodheli: Pandemia nuk ka zvogëluar apo shtuar pikët për Shqipërinë

Një shenjë barazimi mes përkrahjes për rimëkëmbje dhe trajtimit si partner i rëndësishëm, mori Shqipëria dhe Ballkani Perëndimor në samitin online të Zagrebit, që në kushte normale do të ishte një udhërrëfyes formal për ecurinë e Shqipërisë në rrugën e integrimit.