Samiti në Slloveni, BE rikonfirmon përkushtimin ndaj zgjerimit, por nuk pritet progres

Gledis Gjipali, drejtor ekzekutiv i EMA, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për çështjen e integrimit dhe më konkretisht për zhvillimet në samitin e Sllovenisë.